Elservice och elinstallation i Västerås

Västerås Elservice AB

Elservice och elinstallation i Västerås

Vårt familjeföretag, Västerås Elservice AB, ägs av David Andersson och hans fru Veronica Cadei. Vårt företag är ett företag som erbjuder tjänster inom det mesta som rör elservice, elinstallationer och annat inom el. Det kan vara bra att veta, att David Andersson har över 20 års erfarenhet som elektriker. Detta innebär således, att han kan det mesta som rör elarbete och han har varit involverad inom de flesta områden inom el, så är det någon som kan det här med el, så är det han. Hans specialområden är bland annat att byta elcentraler, hyresgästanpassning och andra kluriga arbeten. Davids motto är:  inget jobb är för litet eller för krångligt för mig.

Begär en offert!

Om man är i behov av hjälp med ett större arbete eller om man helt enkelt vill få reda på vad ett presumtivt arbete slutligen kommer att kosta, så rekommenderas att begära en offert. Detta är självfallet helt kostnadsfritt här hos oss på Västerås Elservice AB. Det kan vara bra att i lugn och ro kunna begrunda vad man erbjuds för eltjänster i form av elinstallationer eller annat elarbete, i stället för att stressa fram ett beslut. Om du vill veta mera om hur detta går till, så kan du kontakta oss.

F-skattsedel

Vårt företag har självfallet F-skattsedel, vilket gör att du kan vara säker på att allting går riktigt till vid fakturering med mera. Vi har även en ansvarsförsäkring, som träder in i de fall då någonting går snett under arbetet. Detta är både en trygghet för oss och för dig som kund.